torsdag 6 maj 2010

Härliga vår!


Oj vad tiden går fort! Ser att senaste inlägget jag gjort var i februari. Då var det en massa snö ute och jag kunde bara drömma om att jobba i trädgården. Nu är det full fart i trädgården och planerna på allt som kan göras snurrar i våra huvuden :-)

Jag har börjat göra ett litet växthus åt oss, eller växtskåp kanske är bättre namn på det. Man kommer alltså inte att kunna gå in i det, det kommer att vara till för några tomater och något annat som jag inte bestämt vad ännu. Så tänkte jag ha några hyllor på sidorna att ställa någon liten kruka på.

Stommen kommer att bestå av gamla tegel och det är det jag börjat med nu.


Tanken är att det ska passa in med mina odlingslådor som jag har gamla tegelstenar runt. Mellan dessa två finns mitt planteringsbord.

Hoppas att jag kommer att ha inspiration och tid att göra inlägg lite oftare. Våren har varit väldigt seg och känns som att jag inte har något att visa eller någon tid att lägga ner på det. Men det är så kul så jag vill ju fortsätta. Vi får se hur det går :-)
Tack till er alla som kikar in här!
Kram Lina

8 kommentarer:

Elin sa...

Hej Lina! Så inspirerande det låter! Ett sånt vill jag också hu ju! Visa gärna meeer av er trädgård om du vill. Trädgård är ju såå kul!
Kraaam e

Noamaja sa...

Hej Lina!

Visst är det speciellt när rabarbern tittar upp!? Spännande med ditt lilla växthusprojekt. Kanske skulle göra något liknande, har en hög med gamla fönster i källaren... Det blir spännande att följa!

Så roligt att du vill vara med i min utlottning! Hoppas turen är med dig;-)

Trevlig helg!
Kram,
A

Lottaspace sa...

Ser jätte fint ut! Blir nog bra! Drömmer själv om ett växthus, men skulle vilja ha ett som man kan gå in i.. men ett sånt litet skulle ju vara en bra början!

Trevligt veckoslut!
Kram, Lotta

Anonym sa...

Spännande ! /Lyckospark Gunilla!

Anonym sa...

ser jättefint ut! du har verkligen gröna fingrar! :)

Villa Nordåker sa...

Hej!

Med mig och familjen är allt bra, Jacob har precis fyllt 3år och om två veckor fyller Saga 6år.

Vilka fina smycken du gör!

Kram/Malin

Pysselsyster sa...

Hej Linavännen!

Håll oss uppdaterade med lilla drivhusprojektet.
Å vad det rycker i odlar-nerven såhär års!
Mest lera och gegg hos oss för vi fixar takavvattning och gräver upp halva trädgården men det ser ut att iaf kunna bli en grund till växthuset den här säsongen.
Man får vara glad åt det lilla.

Kram, Pysselsyster

Lottaspace sa...

Alltid är du välkommen att beställa inspiration M kläder såklart!
Ha det bra i värmen!
Kram, Lotta