onsdag 17 juni 2009

Sovrummets nya och gamla

I sovrummet har jag en möbel som betyder mycket för mig. Har nyss fått den och målat den. Det är spegelbord som varit min mormors. Har alltid beundrat det, enda sedan jag var liten. Tycker det är så vackert, och tänker mig mormor och min mamma som ung sitta vid det. Stolen ska bytas ut till en vit, men denna får gå så länge. Den vackra dynan på stolen kommer från Ett hus i vitt.Köpte en orkidé att ha på det så den får representera det nya.


Idag har varit en väldigt spännande dag. Och det är på tiden att ni också får veta vad som är på gång. Det är så att det ska göras ett reportage om vårt hus i en inredningstidning! Känns väldigt kul och samtidigt nervöst. Idag har kvinnan som ska skriva reportaget varit här och pratat med mig och tittat runt, nästa vecka är det dags för fotografering. Det kommer att komma i tidningen Avotakka nästa vår/försommar.

12 kommentarer:

Nilla sa...

Åh så roligt gumman, kommer garanterat att köpa numret när det kommer ut :D

Känner mig lite som gubben i lådan, har varit tyst så länge, smygit runt i kulisserna men nu kunde jag inte vara tyst längre :) Grattis! Förstår att du blivit tillfrågad, du har ett underbart hem.

Roligt med nytt och gammalt, har precis fått klart vårt nya köksbord, hittade vid pappas sommarstuga ett gammalt klaffbord som verkligen hade sett sina bästa dagar och en kökssoffa som jag släpade med mig hem. Nu är de färdiga och pryder verkligen sin plats. Typiskt nog så ser jag nu istället allt som lämnat på hälft i köket och som verkligen borde tas tag i. Men så småningom...

Ha det bra och sköt om dig! Ja och trevlig midsommar :)

Kram

Marita sa...

Vad fint spegelbordet blev i vitt. Säkert spännande att slippa med i tidningen, grattis.
~Marita~

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Åh så kul med repotaget, grattis. Antar att den tidningen inte finns Sverige men man kanske få se vad som kommer med här på din blogg :)
Jätte fint bord och sakerna blir ännu finare när de har en historia bakom.
Trevlig midsommar
Kram Marie

Villa Nordåker sa...

Nämen vad kul!

Jag har varit bortrest på semester och inte haft möjlighet att kika in på din blogg, vilka fina bilder du visar på Nytt och gammalt-temat.

Kram
Malin

Tussilago sa...

cooolt!!! säg till sen så man kan fixa ett nummer

Min lya och jag sa...

Å så skoj och spännande med reportage:-) Synd bara att man inte kan få tag på den tidningen när det är dags. Fast du kanske kan länka?! :-) *Nyfiken i en strut*

Jättefint spegelbord du visar!!

Ha en riktigt trevlig midsommar!!

Kram Linda

Hem och Lycka sa...

Jätteskoj, jag visste ju redan ;-) Hur gick det?

Underbar möbel, förstår att den är dig kär!

kram Mia

mammigranten sa...

Åh vad fint!
Ett sånt bord är ju rena drömmen, önskar jag hade ett i mitt sovrum...
Kram

Ett hus i vitt sa...

Åh vad fint det är! Och dynan gjorde ju verkligen sin plats där :-). Så skönt att se att det kom fram i tid. Hoppas det går bra med övriga pysslandet inför fotograferingen. Trevlig midsommar vännen! Kram, Anette

carina sa...

vilken fin spegelbyrå.
kul med ett repotage,de förstår man ju att de vill komma å fota .såå fint som det är i ert hem.

Lottaspace sa...

Underbar möbel!
Och vad spännande med ett reportage!
Trevlig midsommar!

Kram,Lotta

Marie sa...

Kanonfin möbel!!