söndag 14 juni 2009

Nytt och gammalt i hallen

Fortsätter med samma tema. Har lite nytt och lite gammalt som är nytt för mig i hallen också, även i sovrummet men det kommer i nästa inlägg.

Ett litet myrtenträd får pryda vår trappa till vinden. Och ni som känner mig vet min svaghet för vackra krukor, så denna underbara betongkruka fick följa med hem också. Tack S för shoppingsällskapet!
En gammal mjölk-kanna får agera som paraplyställ. Än så länge är det bara Matildas röda mumin-paraply där, men jag ska lägga dit mina också bara jag hämtat dom från bilen. Mjölk-kannan kommer också från min mormor. Så när jag var liten användes den påriktigt ännu, nu har den alltså fått gå i pension och bli paraplyställ :-)

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad fint! Älskar myrten, har ett som jag av nån konstig anledning fortfarande lyckas hålla vid liv men mina olivträd har dött för mig.

Mjölkkannan är ju perfekt som paraplyställ!

kram Mia (som har lååånga mjölksyrearmar efter skrubbande av Leksandsstolarna)

Anonym sa...

Oj va snyggt o fin vindstrappuppång..
mjölkkannan är ju lite onödig i dessa regniga tider..den kommer att stå tom jämt ! / Kram Gunilla

Vicki sa...

Det är fint med krukor, jag gillar även blommor.

Tycker du om att hålla på och inreda?

Vicki

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej vännen!

Åhh vad fint! Vad kul med "arvegods" med minnen, som får återanvändas. Smart det där med paraplyställ!! Helt plötsligt fick jag ett stoort behov av en mjölkkanna ;-) :-D. Men det är klart, om du ska sno alla mina skåp i sommar så kanske du kan tänka dig att efterlämna kannan?!

Jag tror inte att jag sett trappan upp till vinden innan - jättefint!!
Hoppas att ni haft en mysig helg! Kramar

Marie Glader sa...

Kul med gamla saker som är från släkten.
Trevlig blogg!