fredag 29 maj 2009

Roligare städning

Ja städning är ju inte det roligaste man kan hitta på. Men det blir betydligt roligare om man har bra och fina redskap. Har nyligen piffat upp städningen med lite nya redskap. Kan samtidigt passa på att tipsa om två av mina absolut favorit nätbutiker.

Från Ett hus i vitt kommer det vackra strykbrädesöverdraget och en söt brödduk. Det är goa Anette som har gårdsbutik och som nu även öppnat nätbutik. Toppen service och underbara saker.



Från Ellis Corner kommer detta söta sop-set. Det är söta Mia (som jag tidigare nämnt i min blogg, t.ex. var det hon som skickade mig Leilas country living tidningarna) som har butiken med sin man. Bästa tänkbara service och väldigt vackra saker, här hittar du också underbart vackra fotografier som Mias man tagit.

12 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad söt du är, tack för rara ord om oss!

Finfina inköp du gjort även från Anette!

kram Mia

Marie sa...

Fina saker du har shoppat och vilken jätte fin strykbräda du har.
Hoppas du får en skön helg!
Kram Marie

Ett hus i vitt sa...

Åh jag säger som Mia, tack sötis för fina ord, blir så glad :-). Och alltid så skönt att se sakerna som man skickat på bild igen, då vet man att de har kommit fram ordentligt. Fin stykbräda o Mia-saker också :-). Kram, Anette

Beas sa...

Jättefina saker från toppenfina webbutiker!

Kram Bea

Alba Linea sa...

so nice! i want this too! ;0)

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej på dig,

Så mycke fint du fått hem till dig! Alltid roligt med lite nya härliga praktiska saker som även är en ögonfröjd. Hoppas du får en fin vecka och att allt är bra med dig och familjen!

Kram Jenni

Jenni - Snickarsbacken sa...

Just det, skulle skriva att det blev lite praktiskt porslin till studentpresent som jag köpte. Arabias seasonal mumin mugg, skål och ett vitt fat till, tänkte som frukostsett. Tror att det borde passa killen :-)

♥ Fyra årstider sa...

Vad mycket fint...man blir så sugen.
Kram Lotta

In my house sa...

Hej hej... Jag har oxå sop setet,,, så himla snygg inrednings detalj tycker jag! =)

Kram josse

Pysselsyster sa...

Hej Lina!

Så mycket fint du har!
Ett tips ang torkställning ska jag ge dig; tänk på att slå en knut mellan varje linvarv, då töjer inte linan sig och tvätten dippar i marken.

Kram

Stina sa...

Så fina saker du skaffat dig.:-) kramis

Vecka - Vecka sa...

Så söta städsaker!
Ha en bra fortsättning på veckan!
Kram,Lotta