fredag 29 maj 2009

Roligare städning

Ja städning är ju inte det roligaste man kan hitta på. Men det blir betydligt roligare om man har bra och fina redskap. Har nyligen piffat upp städningen med lite nya redskap. Kan samtidigt passa på att tipsa om två av mina absolut favorit nätbutiker.

Från Ett hus i vitt kommer det vackra strykbrädesöverdraget och en söt brödduk. Det är goa Anette som har gårdsbutik och som nu även öppnat nätbutik. Toppen service och underbara saker.Från Ellis Corner kommer detta söta sop-set. Det är söta Mia (som jag tidigare nämnt i min blogg, t.ex. var det hon som skickade mig Leilas country living tidningarna) som har butiken med sin man. Bästa tänkbara service och väldigt vackra saker, här hittar du också underbart vackra fotografier som Mias man tagit.

13 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad söt du är, tack för rara ord om oss!

Finfina inköp du gjort även från Anette!

kram Mia

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Fina saker du har shoppat och vilken jätte fin strykbräda du har.
Hoppas du får en skön helg!
Kram Marie

Ett hus i vitt sa...

Åh jag säger som Mia, tack sötis för fina ord, blir så glad :-). Och alltid så skönt att se sakerna som man skickat på bild igen, då vet man att de har kommit fram ordentligt. Fin stykbräda o Mia-saker också :-). Kram, Anette

Beas barnslikheter sa...

Jättefina saker från toppenfina webbutiker!

Kram Bea

Alba Linea sa...

so nice! i want this too! ;0)

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej på dig,

Så mycke fint du fått hem till dig! Alltid roligt med lite nya härliga praktiska saker som även är en ögonfröjd. Hoppas du får en fin vecka och att allt är bra med dig och familjen!

Kram Jenni

Jenni - Snickarsbacken sa...

Just det, skulle skriva att det blev lite praktiskt porslin till studentpresent som jag köpte. Arabias seasonal mumin mugg, skål och ett vitt fat till, tänkte som frukostsett. Tror att det borde passa killen :-)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad mycket fint...man blir så sugen.
Kram Lotta

In my house sa...

Hej hej... Jag har oxå sop setet,,, så himla snygg inrednings detalj tycker jag! =)

Kram josse

Pysselsyster sa...

Hej Lina!

Så mycket fint du har!
Ett tips ang torkställning ska jag ge dig; tänk på att slå en knut mellan varje linvarv, då töjer inte linan sig och tvätten dippar i marken.

Kram

Hemma på Landet sa...

Så fina saker du skaffat dig.:-) kramis

Lottaspace sa...

Så söta städsaker!
Ha en bra fortsättning på veckan!
Kram,Lotta

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城