tisdag 17 februari 2009

Nybakat

Får det lov att vara lite nybakt bröd? Kan säga att de var väldigt goda, och helt slut nu. Bakade i söndags och tog några bilder med tanke på bloggen. Men så har jag inte hunnit göra inlägget tidigare. Den vackra brödduken kommer från den nyöppnade nätbutiken Ellis Corner, väl värd ett besök.


12 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad gott det där såg ut, måste nog baka bröd inom kort känner jag, var länge sen sist. Roligt att se brödduken och ska vidarebefordra det till svärmor som nog blir glad över att en av hennes dukar åkt hela vägen till Finland ;-)

kram

Unknown sa...

Hej

Vad söt brödduk.

Kram CARINA

Marie sa...

Åh så gott det ser ut. Sitter här tidigt på morgonen o är sugen på frukost. Brödduken var jätte fint.
Kram Marie

Myownhome sa...

mmm det såg gott ut! :)
Finns inget som är bättre än hembakat bröd!!


Ha en trevlig helg!
Kram //Johanna

Lantliga drömmar sa...

Åh så gott det ser ut detdär! :-)

Är en evighet, känns det som, sedan jag tittade in sist, och jag har mycket att ta igen! Nu får jag nog lägga in dig på bloggkoll så jag följer med lite bättre! ;-)

Ha en skön vecka!

Vecka - Vecka sa...

Så fin duk och vad gott med nybakat bröd! gubben min bakade också semlor i helgen. (då menar jag alltså såna finlandsvenska semlor man äter med ost och inte såna som man äter i sverige imorgon!)

Ha en skön vecka!

Kram,Lotta

mammigranten sa...

Åh det där såg gott ut!
Längtar tills alla våra grejer kommer med båten så jag också kan baka. Är lite begränsad nu med bara en stekpanna och en kastrull och inga plåtar till ugnen...

Jenni - Snickarsbacken sa...

Ser riktigt mumsigt ut, får lust att baka i flyttstöket. Igår kom våra möbler hit nu så nu ska hä rpackas upp. Vet inte riktigt hur jag skall få till det med båda barnen med och maken som jobar hela tiden. Skam den som ger sig!
Hoppas du har det bra! KOmmer ej ihåg om jag skrev tidigare. Men träffas mer än gärna när vi kommer neråt Esbotrakten nästa gång. De kanske blir ngt i slutet av våren... Hoppas de skulle passa!
Kramar Jenni

Johanna sa...

mums!!! Jag vill ha! Har inte ätit lunch idag så det var ingen bar idé att kika in hos dig ;-)

och svaret på din fråga är Paaso.

kram
Johanna

Vecka - Vecka sa...

hej!
Roligt att du vill vara med i min tävling. jag har inte min mail på lottaspace sidan, finns på inspiration m sidan, men den är inspirationmblogg@gmail.com

Ha en skön solig lördag!

kram,Lotta

In my house sa...

Mmmmm mmm, gott med nybakat,,, och rofyllt att baka när man sen vet vad som väntar 0)

Kram josse

Hem och Lycka sa...

Jajamän, kikarn funkar finfint!

kram