tisdag 17 februari 2009

Nybakat

Får det lov att vara lite nybakt bröd? Kan säga att de var väldigt goda, och helt slut nu. Bakade i söndags och tog några bilder med tanke på bloggen. Men så har jag inte hunnit göra inlägget tidigare. Den vackra brödduken kommer från den nyöppnade nätbutiken Ellis Corner, väl värd ett besök.


13 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad gott det där såg ut, måste nog baka bröd inom kort känner jag, var länge sen sist. Roligt att se brödduken och ska vidarebefordra det till svärmor som nog blir glad över att en av hennes dukar åkt hela vägen till Finland ;-)

kram

Barn och Pyssel sa...

Hej

Vad söt brödduk.

Kram CARINA

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Åh så gott det ser ut. Sitter här tidigt på morgonen o är sugen på frukost. Brödduken var jätte fint.
Kram Marie

Myownhome sa...

mmm det såg gott ut! :)
Finns inget som är bättre än hembakat bröd!!


Ha en trevlig helg!
Kram //Johanna

Lantliga drömmar sa...

Åh så gott det ser ut detdär! :-)

Är en evighet, känns det som, sedan jag tittade in sist, och jag har mycket att ta igen! Nu får jag nog lägga in dig på bloggkoll så jag följer med lite bättre! ;-)

Ha en skön vecka!

Lottaspace sa...

Så fin duk och vad gott med nybakat bröd! gubben min bakade också semlor i helgen. (då menar jag alltså såna finlandsvenska semlor man äter med ost och inte såna som man äter i sverige imorgon!)

Ha en skön vecka!

Kram,Lotta

mammigranten sa...

Åh det där såg gott ut!
Längtar tills alla våra grejer kommer med båten så jag också kan baka. Är lite begränsad nu med bara en stekpanna och en kastrull och inga plåtar till ugnen...

Knyttis-Jenni sa...

Ser riktigt mumsigt ut, får lust att baka i flyttstöket. Igår kom våra möbler hit nu så nu ska hä rpackas upp. Vet inte riktigt hur jag skall få till det med båda barnen med och maken som jobar hela tiden. Skam den som ger sig!
Hoppas du har det bra! KOmmer ej ihåg om jag skrev tidigare. Men träffas mer än gärna när vi kommer neråt Esbotrakten nästa gång. De kanske blir ngt i slutet av våren... Hoppas de skulle passa!
Kramar Jenni

Johanna sa...

mums!!! Jag vill ha! Har inte ätit lunch idag så det var ingen bar idé att kika in hos dig ;-)

och svaret på din fråga är Paaso.

kram
Johanna

Lottaspace sa...

hej!
Roligt att du vill vara med i min tävling. jag har inte min mail på lottaspace sidan, finns på inspiration m sidan, men den är inspirationmblogg@gmail.com

Ha en skön solig lördag!

kram,Lotta

In my house sa...

Mmmmm mmm, gott med nybakat,,, och rofyllt att baka när man sen vet vad som väntar 0)

Kram josse

Hem och Lycka sa...

Jajamän, kikarn funkar finfint!

kram

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看