söndag 25 januari 2009

Forma

I helgen har det varit Forma-mässa i Helsingfors. Det motsvarar Formex i Stockholm. Det var första gången jag var på en inredningsmässa och jag stortrivdes. Hade även väldigt trevligt sällskap så det bidrog till den lyckade dagen. Jag hade kunnat shoppa loss där, men tyvärr är det ju inte jag som bestämmer vilka varor som kommer till nätbutiken. Jag äger ju inte den, bara sköter nät-delen. Jag har iaf en gedigen lista med önskemål på vad hon ska köpa in :-)

Jag bjuder här på lite bilder som jag tog på mässan. Det är bilder blandat med leverantörer som t.ex. Ib Laursen, Miljögården och Madam Stoltz.





Följ min blogg med bloglovin

11 kommentarer:

Stina sa...

Väldans mycket fint det var där. Kramis gumman

Himmelbit/Njut en smula sa...

Åhh vad mysigt med mässa!! Kan tänka mig att du har tusen idéer för inköp. Hoppas att hon är klok och litar på ditt omdöme till 100%.

Ha en toppendag!
Kramar

Ps. Tack för smart tips ang. barnrumsväggar *asg*. Klart M ska få fler rum... ;-) :-D :-D. Ds.

Ett hus i vitt sa...

Hihi dom där sakerna känner jag minsann igen :-). Väntar på att flera av dom ska komma hem till mig... Vill ha nuuuu. Ja visst är det toppen med mässa. Förstår att det är svårt att shoppa efter lista, man vill ju ha allt :-D. Ha det gott vännen. Kram, Anette

Hem och Lycka sa...

Härligt! Vad mycket snyggt!

kram

Zun sa...

Många fina saker där! Gillar särskilt den sista bilden, har verkligen totalt snöat in mig på zink ;-)

/Zun

Vita små hjärtan sa...

Men å vad fina bilder. Man viil ju ha alltihopa..... Ha de gott!!!!

Camilla sa...

Hej Lina!
Vilka mysiga bilder ifrån mässan! Jag ser en underbar, vit brödburk som bara står där och "ropar" på mig... :-) New York var över förväntan, jag har alltid varit mer intresserad av Asien och Oceanien när jag har varit ute och rest. Men nu efter ett besök i "The Big Apple" så måste jag erkänna att jag är sugen på att åka tillbaka igen och se lite mer... Hoppas att du får möjlighet att ta en tur dit snart också! Ha det gott! Kram :-)

Anonym sa...

Oj vad mycket fina grejer..verkligen!!!

Lotta sa...

Kan tänka mig att det var härligt med mässa! Jag var ju med Sanna ( Nublu ) i fjor på mässa i Köpenhamn. Som mitt huvud snurrade runt runt runt!!!

Ha det gott!
Varma kramar
Lotta

Vecka - Vecka sa...

Vilka fina saker/bilder! I Åbo är det någon form av inredningsmässa också nästa helg och dit ska vi åka.

Ha en bra fortsättning på veckan!

Kram,Lotta

Stina sa...

Tack du, sötnos!:-) Kram