måndag 21 januari 2008

Mera tips!

Tänkte jag skulle fortsätta tipsa er om något trevligt att shoppa på nätet. Idag visar jag vad en annan av mina nät-vänner gör. Det är M med bloggen Jordgubbar med mjölk som gör och säljer söta Änglapållar och Hjärtegryn.

Hjärtegrynen är mjuka lurviga hjärtan dekorerade med rosett en pärla och så ett band så man kan hänga upp dem. Jag har köpt ett grått hjärtegryn men de finns även i vitt och svart.
Änglapållarna är vita och svarta dalahästar med vingar av glaspärlor. Till julen kom det en Änglapålle som hade en röd rosett runt halsen och det senaste är en ljusblå eller ljusrosa änglapålle som passar bra till den nyfödde. Jag har en svart pålle.

Alla bilder lånade med lov av M från bloggen Jordgubbar med mjölk.

5 kommentarer:

Himmelbit sa...

Hej!

Ett stort TACK för dina fina ord i min blogg - du är så gullig!! Jag blir så glad varje gång du skriver något - vilket du ju ofta gör! TACK, TACK, TACK för det!

Massa kramar!

Lantliga drömmar sa...

Hjärtegrynen är så söta, och änglapållarna så vackra! Minns du vad frakten gick på när du beställde din pålle? Skulle så gärna vilja ha en... :-)

Ha det gott!
Kram!

Marres Hörna sa...

Åh, dom är ju underbara, hjärtegrynen och pålarna!!! :-)

Ha nu en härlig eftermiddag och kväll!

Kram!!!!

Inredningstokig själ sa...

En sån häst skulle jag vilja ha men i större modell.....typ 30 cm....De är såå fina!! Den skulle stå i trappuppgången......*drömmer vidare*

Vita tankar sa...

Visst gör hon fina saker den där Malin! Är också sugen på en liten pålle.

Hälsningar Linda