söndag 22 november 2009

Vi väntar på julen


Visst är det mysigt när det snart är jul! Jag väntar extra mycket på denna jul eftersom min man då kommer hem igen efter ett drygt år utomlands. Visst har han varit hem varannan helg ungefär, men jag har verkligen saknat honom och barnen också. Så nu ska vi njuta extra mycket av en jul när familjen är samlad.

Matilda och jag har börjat pynta lite här hemma. Fina huslyktor från Walther og co och den söta lilla tomten kommer från Ett hus i vitt ifjol.
Passade på att möblera om lite i vardagsrummet också. Jag behöver en bättre arbetsplats när jag gör mina smycken. Har egentligen ett rum på vinden som jag kan använda till det, men vill vara nere och närmare än så länge. Ska ta bild på min arbetshörna och visa er när den är klar.
Håller också på med en liten broschyr till mina smycken, så man kan få se bättre modeller på halsbanden. Känns verkligen jättekul att så många visat intresse för smyckena och jag tackar och bockar för all positiv respons, den är guld värd!

6 kommentarer:

Louise sa...

Jag förstår att ni ser fram emot julen extra mycket för viss är det skönt när man har möjlighet att vara två vuxna i vardagen hela tiden! Ha det bra!

Gård och Hagar sa...

Helt fantastiskt duktiga ni har varit. Hade aldrig klarat det. Förstår din längtan...

Hoppas ni får en rikgit myyysig jul.

Kram

Katarina

Hem och Lycka sa...

Vad fint du pyntat, jag får riktig julstämning! Förstår att det ska bli skönt nu när Juha är hemma.

kram Mia

Stina sa...

Det förstår jag, att du längtar efter gubben. Det skulle jag också ha gjort.;-) kram Stina

Ett hus i vitt sa...

Åh jaa vad jag gläds med er att ni får samlas tillsammans till jul. Och fint du har pyntat, och där är ju lille nissen :-). Ha det gott vännen, snart ses vi :-D. Kram, Anette

Mina dagar sa...

Ser så ombonat och mysigt ut!
Fint med zink husen!
Trevlig helg!
/Eva