lördag 24 oktober 2009

Lite inredning men mycket annat just nu

Hej mina vänner här i bloggvärlden!

Väldigt tyst här på min blogg senaste tiden, ber om ursäkt för de glesa inläggen. Här hemma är det mycket på gång. Det börjar var på slutrakan för min mans utlandsjobb, och vi längtar alla väldigt mycket till december då han får bo hemma igen. Det är nu ett år sen det började, visst har året gått fort även om det varit väldigt jobbigt, för oss alla på olika sätt.

Så försöker jag också hinna med sånt som jag mår bra av att göra, även om det inte får ta tid från barnen eller familjen. Det är perfekt att pyssla med smycken på kvällarna när barnen sover, det ger mig tid att få vara lite kreativ och pyssla. Är så glad att jag har hittat den hobbyn. Gläder mig över beställningarna och speciellt när jag får glada mail av nöjda kunder känns det verkligen kul. Nu ska min hobby utökas och jag ska blida mitt eget företag. Känns jätte spännande även om det i praktiken bara betyder att jag har mer koll på min bokföring och det känns mer "påriktigt". Nämnde i förra inlägget att det är saker på gång och jag kan nu stolt berätta att ILO by Lina smycken ska börja säljas i en nätbutik. Detta känns såklart helt overkligt och jättekul! Återkommer med vilken butik det är när smyckena är på plats :-)

Inredning här hemma har jag inte hunnit med. Men det finns en tid för allt och hoppas på att kunna piffa till här hemma ordentligt till julen.

Kul att ni fortsätter titta in här även om jag är dålig med nya inlägg just nu! Ska försöka bättra mig :-)

Kram Lina


9 kommentarer:

Lottaspace sa...

Vad roligt att du har startat företag! Jätte fina smycken du gör också!

Kram, Lotta

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

Så roligt Lina, lycka till!
Skönt att maken snart är på hemmaplan igen.
Kram Jea

Snövita drömmar sa...

Väldigt fina msycken du gör, vad duktif du är!

Noamaja sa...

Grattis till nätbutiken! Du har lyckats med en liten twist på namnsmyckena, kul! Vilka små söta pysselbarn du har! Härligt att mannen kommer hem, är det slut med utlandsjobben sen? Jag vet ju lite hur det är... ganska hårt. Nu är det bara två nätter i veckan, stor skillnad!

Saknar dig och många andra i vita och lantliga tråden men orken & lusten att hänga med går väl i vågor, så är det för mig i alla fall.

Vi hörs!
Kram,
A

Villa Hemmet sa...

Hejhej!

Jag har fått fiiin post idag! Tackar massor!

kram på dig o trevlig helg

Hem och Lycka sa...

Stort lycka till Lina, det där kommer gå riktigt bra siar jag.

Tack fina du för dina rara mail och kommentarer, de värmer.

kram Mia

Annelie sa...

Vilka jättesöta smycken du gör!

Ett hus i vitt sa...

Åh jag är så glad för din skull Lina för att du hittat din fina hobby och att du har gjort slag i saken och startat eget! Kram, Anette
p.s Jaaa, jag längtar :-)!!

Lilla kullan sa...

Så vackra!

Ja, det bara strular hela tiden. Nu är det Hemma på Landet för evigt...och så den låsta.:-) Kram