söndag 26 juli 2009

Semester

Det är rätt lugnt i min blogg för tillfället. Tack så mycket till alla som kikar in här! Känns så kul att se hur många här har varit. Och tusen tack för alla kommentarer, de blir jag extra glad åt!

En förklaring till varför det har varit lugnt är för att jag varit på en liten bilsemester i Sverige. Jag har träffat mysiga blogg-vänner; Julias vita drömmar, Njut en smula och Hem och Lycka. De är alla tre så trevliga och snälla och så var det så kul att se deras hem "live" efter att ha sett bilder på bloggarna. Och det var lika fint och finare än de ser ut på bilderna! Tack för att jag fick komma och hälsa på!

Så har jag träffat vänner som inte har bloggar men är mysiga dom också :-) Efter att ha bott 10 år i Sverige så är det rätt nostalgiskt att åka tillbaka. Och så saknar man ju sina vänner. Hoppas vi ses snart igen!
Jag åkte med goa S, som jag nämnt tidigare i bloggen också, och vi hade det väldigt trevligt.

Ska visa er lite vad jag har shoppat också. Men jag har inte hunnit ta kort på det än. Så nu får ni se två bilder jag tog längs resan.


16 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Kan tänka mig att du och Sanna hade det jättekul på resan. Det var jättekul att träffa dig irl och du var precis lika mysigt och söt som jag trodde!

kram Mia

Pysselsyster sa...

Godkväll vännen!
Hihi jo visst var det min torkställning du såg.
Så roligt att du gillar växthuset, det är en dröm sen jag var liten att ha ett alldeles eget.
Vilka fina bilder du visar, söt sessa du har!

Kram

Viveka i Bläckhornet sa...

Hörs att du haft en härlig semester.

fortsätt och njut...

Kram Viveka

Mys o Mirakel sa...

Det låter som om du hade en jättemysig semester, det är skönt att lämna hemmets lugna vrå ibland och ge sig ut på lite egna äventyr! Det vore jättegulligt om du har lust att maila beskrivningen på tvättställningen till mig, jag ska försöka få sambon att göra en likadan till mig... :-) Adressen är Camilla_joh@hotmail.com

Kram :-)

MARIE -Inredningsdrömmar sa...

Härliga bilder och det låter som ni har haft en underbar resa. Så kul att träffa bloggvänner och se deras hem live. Ser fram emot att få se vad du shoppat.

Kram Marie

Anonym sa...

Men vad är det röda i vetelandet...är de en jättejordgubbe månne?/Kram Gunilla

Smått och gott hos Lina sa...

Gunilla: Det är vallmo som är det röda.
Kram

Himmelbit/Njut en smula sa...

Hej vännen!

Sååå trevligt att ha dig här! Ska bli kul att se dina fina shoppingfynd också.

Kramar

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej på dig,

Vad roligt att du varit ut och rest och myst med din väninna!
Sån energikick behöver man! Låter härligt med lite shopping också!

Kram Jenni

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Grattis Lina ..du har vunnit i min tävling!! Om du mailar Mia med Ellis Corner så får du välja handduk och skicka din adress. Grattis!!
Kram Lotta

Maries Pysselblogg sa...

Härliga naturbilder!

Mamma Mimmi sa...

Tänk vad en tävling kan göra.. Nu hittade jag till din underbart fina blogg tack vare Fyra Årstider. Ville bara säga att jag älskar alla dina vita fina snickerier och möbler, blir sååå inspirerad. Tänk om man var lite händig. Kram Mimmi

Kristin sa...

Hej
Lowe slutade med napparna för länge sedan - se här hur det gick till ;) http://hemmahoskristin.blogspot.com/2009/05/slut-med-napparna.html

Anja sa...

Grattis till vinsten på Fyra årstider!
Låter som om du har haft en skön sommar - och än är den ju inte slut. Vart i Sverige gick din bilresa? Vi har lagt ca.3000 km bakom oss, men visst ser man mycket vackra landskap? Jag njuter (nästan) varje kilometer.

Åsa´s Blåbär & Mjölk sa...

Hejsan Lina!
Förlåt att jag inte har hört av mig. Skulle ju "låna" några bilder på din tjusiga torkställning! Tack för din kommentar inne hos mig och att jag fick låna om jag ville. Nu så är semestern över och jag får äntligen tid till att sitta vid datorn. Under semestern har jag knappt rör den!
Vad roligt du har haft! Träffat bloggvänner ect. Måste ha varit en underbar upplevelse. Tänk att kunna träffas i verkligheten...så spännande!
Nu tänkte jag "låna" någon bild på din torkaställning och förhoppningsvis "så" ett litet frö i min mans huvud. Hihi.. Tror du att jag lyckas? Håll tummarna! För jag skulle verkligen vilja ha en.
Du skrev att jag kunde få en till blid på ställningen om jag ville. Tack för det du rara! Förhoppningsvis så går dessa bilder alldeles utmärkt. Men om det skulle vara så...ja då hör jag av mig till dig. :)
-Tack så jättemycket snälla Lina!
Nu ska jag stänga av den här burkan och umgås med familjen lite.
Önskar dig fina dagar, så hörs vi!
Kram / Åsa

disa sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片