tisdag 4 november 2008

Nu väntar vi på julen!

Mina projekt har tagit en ofrivillig paus. Min man är iväg och jobbar och då plötsligt går tvättmaskinen sönder, däcken på bilen ska bytas och ved ska bäras in. Det märks så tydligt att man inte har någon att dela sysslorna med eller vardagen ö.h.t. Ja, man delar ju allt med sin man. Så nu vill vi att november går snabbt så han kommer hem igen.

Under tiden så tänkte jag visa lite inspirerande jul-bilder. Jag är så förtjust i Walther og co. Deras zink saker är så vackra och fattigmanssilver gillar jag också. Jag vill ha mycket vitt, grönt och zink till julen, och en del rött också för det måste jag ha för den riktiga julkänslan.
Bilderna lånade från Walther og co.

10 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ja, suck, allt sånt där händer alltid när mannen är borta.. Känner så väl igen det..

Walther o Co är en av mina favoriter, har otroligt mycket fina saker. kram!

Villa Nordåker sa...

Vilka fina bilder, har kommit på att jag gillar zink jag med och ska ha lite till jul har jag tänkt.

Jag hoppas november också går fort, längtar till advent.

Kram
Malin

Nilla sa...

Härliga bilder! Här blir det nog mest vitt till jul men lite rött måste få komma in också för att julkänslan ska infinna sig :) Och grönt i naturmaterial!

Hoppas november går fort! Jag som fasar för att mannen ska jobba kväll hela nästa vecka, usch vad bortskämd jag har blivit!

Sköt om dig,

Kram

Himmelbit sa...

Neeej, vad trist!! Klart allt ska hända nu.. :-(. Ja, vi får hoppas att november går riktigt fort för er del - och ooootroligt lååångsamt för vår del.. ;-) :-D.

Jättefina bilder!! Sann inspiration!

Ha en toppendag vännen!
Kramar

Ps. Jag skrattade när jag läste din kommentar om att du också ville ha en plats bredvid mig och M - klart du får!! Puss! Vid M:s bord finns plats till din M och E också. Ds.

Ett hus i vitt sa...

Åh känner såå igen det där med att mannen är borta och saker som behöver fixas... Varför rasar allt just då? Och att inte dela vardagen... Har tusen saker att berätta som pojkarna gjort när han kommer hem samt en lång lista på fixa-saker :-D. Hoppas för din skull att november går fort så att din man kommer hem snart igen. Älskar också Walter :-). Kram till dig vännen! Anette

Mys o Mirakel sa...

Nej vad trist att mannen är bortrest, det är ju så mycket roligare när man är 2! Passar på att höra efter om paketet har kommit fram till dig också...? Ha en härlig kväll! :-)

Ellas Inspiration sa...

Hej!

Äntligen får jag en stund över att hälsa på och säga att det är verkligen jätteroligt att du är med och tävlar om grytvantarna!

Imorgon drar jag en lycklig vinnare...

Lycka till!

Kram Karin

Millas hem sa...

Bilderna är så fina...skulle gärna haft allt! :)
Kram C

www.minochmammas.blogspot.com sa...

Låter spännande med nätbutik!!!
Mvh Åsa/Mori

Lottaspace sa...

Hej!

Oj nej! Jag trodde att jag hade kommenterat våra gemensamma bekanta. Kanske det inte kom fram? Det är ju bara roligt - tänk att världen är så liten, svenskfinland iallafall..

Så vackra bilder du visar!

Ha en skön helg!

Kram,Lotta