fredag 26 februari 2010

En bra planering är halva jobbet

Fortsätter att planera eller åtminstone drömma om hur jag vill göra ute i trädgården till våren/sommaren. Och när jag planerar något så tycker jag det är så mycket roligare om jag har lite trevliga böcker att bläddra i och någonstans att skriva ner mina planer. Inbillar mig att jag är effektivare då, fast det kanske egentligen bara handlar om att jag gillar fina saker och shopping ;-)


"Min egen trädgårdsbok" är perfekt för att hålla koll på vad man har i sin trädgård och inspireras av vackra bilder. Du kan hitta den hos Julias vita drömmar "Att planera och anlägga trädgård" ger svar på det jag behöver veta för att planera och göra en bra början på trädgården.





Tyvärr känns det långt tills jag får börja gräva och odla eftersom det för tillfället ser ut såhär i trädgården. Här är alltså min blomrabatt jag ska göra om :-)

tisdag 9 februari 2010

Vårtankar

Hej på er!

Undrar om det fortfarande är någon som läser här? Jag är ju fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen. Hoppas det blir förändring på det nu.
Jag håller på och målar en skänk, ska visa bild på den när den är klar. Har lite andra planer också som jag hoppas kunna visa bilder på sedan. Men för det mesta går jag och längtar efter våren och att få börja fixa i trädgården. Visst har det varit en härlig vinter med massa snö, men nu vill jag ha vår.
Har börjat planera lite och jag ska fixa till gamla blomsängar. Har köpt en del frön som jag ska förodla nu så de är klara att plantera ut senare. Har också köpt frön från Ellis Corner, söta förpackningar också så man kan sätta dom på t.ex. ett paket som kort. Jag köpte styvmorsviol, skogssmultron och förgätmigej.