tisdag 22 december 2009

Jul ute och jul inne!

Vi har haft strålande väder här idag. Solsken och -10 grader C. Passade på att ta lite bilder utifrån, bland annat mitt planteringsbord som inte riktigt var meningen att skulle behöva övervintra med alla krukor kvar. Men kanske dom får en fin sliten look nu istället :-)



Och så en bild på vår gran. Nu är det jul och jag njuter!
GOD JUL till er alla!
Hoppas ni får en underbar jul.

lördag 12 december 2009

En tur till Stockholm



Jag var iväg på en snabbvisit till Stockholm. Där träffade jag två kära vänner som jag lärt känna, tack vare mitt inredningsintresse, här på internet. Tänk så mycket bra som kommit med internet. Anette med Ett hus i vitt hade med sig en beställning jag gjort, bl.a. den fina girlangen med hjärtan från En Gry og Sif som nu får pryda mitt köksfönster. Tycker det är så mysigt med lite snö ute nu också, håller tummarna för en vit jul.


Vi besökte Julia med Julias vita drömmars gårdsbutik. Den är så fin, precis så fin som på bilderna och så ännu lite finare. Kändes extra kul eftersom Julia också säljer mina ILO by Lina smycken i sin gårdsbuitk, kändes väldigt kul att se dom där. I gårdsbutiken köpte jag bl.a. en liten mus i en tändstickslåda åt Matilda och den blev väldigt populär (i motsats till cd-skivan med julsånger jag köpte åt Emil från Akademibokhandeln, han konstaterade genast att den vill han inte ha hihi)

söndag 6 december 2009

2:a advent


2:a advent och Finlands självständighetsdag firade vi med pepparkaksbak. Det andra ljuset tände jag i år för min söta mormor som somnade in i torsdags. Visst är det tur man har barnen som är fulla av glädje och energi som man får försöka ta till sig av.


fredag 4 december 2009

Idéstudio

En liten tävling såhär på fredagskvällen. Inspirerande och kul att plocka ihop favoriterna. Rösta på mig om ni gillar mitt bidrag :-)