söndag 29 november 2009

1:a advent

Första advent har bjudit på julstämning och jag njuter av det.


I helgen var jag på en julmarknad i Billnäs bruk. Det var grått och regnigt väder men det är så vackert i Billnäs så det var mysigt ändå. Visar här lite bilder på några av byggnaderna där och också själva bruket.

söndag 22 november 2009

Vi väntar på julen


Visst är det mysigt när det snart är jul! Jag väntar extra mycket på denna jul eftersom min man då kommer hem igen efter ett drygt år utomlands. Visst har han varit hem varannan helg ungefär, men jag har verkligen saknat honom och barnen också. Så nu ska vi njuta extra mycket av en jul när familjen är samlad.

Matilda och jag har börjat pynta lite här hemma. Fina huslyktor från Walther og co och den söta lilla tomten kommer från Ett hus i vitt ifjol.
Passade på att möblera om lite i vardagsrummet också. Jag behöver en bättre arbetsplats när jag gör mina smycken. Har egentligen ett rum på vinden som jag kan använda till det, men vill vara nere och närmare än så länge. Ska ta bild på min arbetshörna och visa er när den är klar.
Håller också på med en liten broschyr till mina smycken, så man kan få se bättre modeller på halsbanden. Känns verkligen jättekul att så många visat intresse för smyckena och jag tackar och bockar för all positiv respons, den är guld värd!

torsdag 12 november 2009


Kolla in russinnet.se! En väldigt trevlig nätbutik.

onsdag 11 november 2009

Ljus vs. mörker


Visst är det en mörk tid vi har nu. Svårt att kunna ta bilder nu när det finns så få ljusa timmar. Och då gäller det ju att vara ledig och ha något att ta kort på just dom timmarna det är ljust. Men mörkret har sina fördelar också, nämligen ett annat sorts ljus. Visst är lyktor och brasor vackra. De ger ett så härligt sken också, och värme.
Idag bjuder jag på några mörka bilder av söta lyktor och vår kakelugn som är i väldigt flitig användning.