lördag 26 september 2009

Skiftbyte i färgskalan


Pastellfärgerna har fått åka ut nu och höstens lite dovare färger har fått komma fram. Beige och brun men även röd och blå passar så bra till hösten. Det är så lätt att anpassa färgerna efter årstiderna när man har vitt som bas. Här är lite torra rönnbär i en zinkstrut i köket.


söndag 20 september 2009

Hösten kommer smygande

Sommaren är min favorit årstid, men visst är det vackert med höst också. Nu börjar den komma smygande och innan man vet ordet av så är träden vackert gula.


Tiden springer iväg och jag är dålig på att göra inlägg här. Pysslar en hel del med min nya smyckeshobby vilket är jätteskoj. Lite nyheter på gång där också, men håller lite på det tills det blir säkert :-)

Trevlig höst till er alla!

torsdag 10 september 2009

Tävlingen avslutad

10. september 2005


Idag firar jag och min man vår fjärde bröllopsdag.
Vi gifte oss i Göteborg och med oss hade vi våra närmaste släktingar och vänner. Ett litet men väldigt trevligt bröllop. Solen sken och det var varmt för att vara september. Härligt att tänka tillbaka på den dagen.
Det är även därför jag valde att idag är sista dagen på min lilla tävling här i bloggen. Jättekul att så många vill vara med. Ni har ännu lite tid på er. Tävlingen stängs kl. 20:00 finsk tid, alltså 19:00 svensk tid. Så ska jag försöka hinna dra vinnaren ikväll, annars gör jag det imorgon.