söndag 26 juli 2009

Semester

Det är rätt lugnt i min blogg för tillfället. Tack så mycket till alla som kikar in här! Känns så kul att se hur många här har varit. Och tusen tack för alla kommentarer, de blir jag extra glad åt!

En förklaring till varför det har varit lugnt är för att jag varit på en liten bilsemester i Sverige. Jag har träffat mysiga blogg-vänner; Julias vita drömmar, Njut en smula och Hem och Lycka. De är alla tre så trevliga och snälla och så var det så kul att se deras hem "live" efter att ha sett bilder på bloggarna. Och det var lika fint och finare än de ser ut på bilderna! Tack för att jag fick komma och hälsa på!

Så har jag träffat vänner som inte har bloggar men är mysiga dom också :-) Efter att ha bott 10 år i Sverige så är det rätt nostalgiskt att åka tillbaka. Och så saknar man ju sina vänner. Hoppas vi ses snart igen!
Jag åkte med goa S, som jag nämnt tidigare i bloggen också, och vi hade det väldigt trevligt.

Ska visa er lite vad jag har shoppat också. Men jag har inte hunnit ta kort på det än. Så nu får ni se två bilder jag tog längs resan.


lördag 11 juli 2009

5-års kalas

Tänk vad tiden går fort! Min dotter har haft 5-års födelsedag. Tycker det var nyss hon föddes. Idag hade vi barnkalas och imorgon är det dags för vuxenkalas med släkten som gäster.

Det bjöds på bl.a. chokladmuffins och banan cupcakes med vitchoklad frosting.


Leila Lindholms mumsiga småkakor och en chokladtårta på Matildas begäran.


Lite vimplar av papper fick agera som dekoration till kalaset med prinsesstema.


Tiden går så långsamt när man väntar på att vännerna ska komma. Här sitter min prinsessa på trappan och väntar.

söndag 5 juli 2009

Det blev en...

...solros!


Minns ni den lilla växten som dök upp i min peragons kruka för ett tag sedan? Här kan ni läsa om den om ni missat det. Som många trodde så blev det alltså en solros. Lite lat som jag är så blev det aldrig av att lägga den i en egen kruka. Nu när den började blomma så såg jag att pelargonen inte mådde så bra av sin gäst så solrosen fick flytta till en vas istället. Nu pryder den vår kökshylla tills den vissnar.


Nu ska jag äta jordgubbar!