fredag 29 maj 2009

Roligare städning

Ja städning är ju inte det roligaste man kan hitta på. Men det blir betydligt roligare om man har bra och fina redskap. Har nyligen piffat upp städningen med lite nya redskap. Kan samtidigt passa på att tipsa om två av mina absolut favorit nätbutiker.

Från Ett hus i vitt kommer det vackra strykbrädesöverdraget och en söt brödduk. Det är goa Anette som har gårdsbutik och som nu även öppnat nätbutik. Toppen service och underbara saker.



Från Ellis Corner kommer detta söta sop-set. Det är söta Mia (som jag tidigare nämnt i min blogg, t.ex. var det hon som skickade mig Leilas country living tidningarna) som har butiken med sin man. Bästa tänkbara service och väldigt vackra saker, här hittar du också underbart vackra fotografier som Mias man tagit.

måndag 25 maj 2009

Planteringsbord

Har lite små projekt på gång här hemma nu. Flera av dom är ute och det passar ju perfekt när det är så vackert väder.

Ett av mina projekt är ett planteringsbord. Min snälla pappa skulle hämta lite material åt mig, men istället kommer han med ett färdigt bord, det kallar jag service! Nu har jag målat det och har lite kvar att måla, men tänkte ni skulle få en liten tjuvtitt på det.


söndag 17 maj 2009

Underbara vår!

Visst är det härligt med alla härliga gröna färger som finns ute nu. Solen skiner och man kan bara njuta av alla små blommor som kommer upp här och där. Här är vår syren som snart visar sina vackra vita blommor.


Jag har köpt lite nya dynor till utemöblerna. Hittade billiga i Ellos och så hade jag ännu en rabattkupong så det passade mig perfekt. Köpte rosa sittdynor och så lite randiga och rutiga prydnadskuddar i rosa/vitt, grönt/vitt och ljusblått/vitt. Pastell passar så fint in till sommaren.


torsdag 7 maj 2009

En oväntad gäst

Min pelargon har fått besök. Har ingen aning om hur den har kommit dit. Men den växer och frodas. Någon som känner igen vad det är?
Pelargonen har varit inomhus hela tiden, planterade om den i våras med köpt jord. Ingen här hemma medger att dom skulle ha planterat något där i krukan. Ett mysterium :-)