onsdag 29 april 2009

Åska

Såg för ett tag sedan i en av mina favoritbloggar tips om en nätbutik. Det var i Hem & Lycka som Mia visade ett vackert smycke från butiken Russinnet. Hittade dessa vackra örhängen i butiken och lite senare hade jag klickat hem dom. Fick trevlig och snabb service också så jag är jättenöjd.

Tänkte visa dom till er också. Samtidigt får ni se hur härligt kvällssolen lyser hos oss. Visst är det underbart väder nu!


onsdag 15 april 2009

Vårkänslor


Visst är det underbart att det är vår! Snön har smält och snödroppar och krokusar visar sig. Solen lyser och jag bara längtar till att få fixa med trädgårdslandet. Blommor kan jag inget om, ser knappt skillnad på ogräs och det som ska vara kvar. Så det kan jag inte påstå att jag längtar efter direkt.

Idag har jag sått lite lavendel och persilja. Så att de får en början innan jag kan plantera ut dom. Persiljan kanske man kan så direkt ut, men såhär måste den väl ge resultat fortare? Ni ser vilka enorma kunskaper jag har inom detta område ;-)



Ifjol sådde jag tomater och pelargoner, men min son skördade dom ganska snabbt när de hade kommit upp. Får hålla bättre koll på dessa, men så är ju Emil ett år äldre och klokare också :-)

fredag 10 april 2009

Uppiggande städning

Det var en dag som jag tyckte jag ville pigga upp mig med att shoppa lite. Beställde då ett vackert sop-set från Ellis Corner. Min väninna tyckte jag var rätt märklig som bli uppiggad av att köpa ett sop-set :-D Men det blir ju så mycket roligare att städa om man har lite fina redskap. Och ett såhär vackert sop-set har man ju gärna framme också.


Några söta påskharar från En Gry & Sif som också kommer från Ellis Corner hänger i lite påskris på köksbordet. De är så söta! Och nu är det rea på dem också! Tips, det kommer ju påsk nästa år också!


Så vill jag igen tacka för alla goa kommentarer ni lämnar! Uppskattar dom verkligen. Och såklart önska er alla en riktigt
GLAD PÅSK!

fredag 3 april 2009

Mitt fredagsnöje

Trött efter veckan och allmänt deppig över att maken är utomlands på jobb så kommer jag hem och hittar ett fint inslaget paket i brevlådan. Det var goaste Mia som har skickat mig den nya tidningen Leilas country living. Den går inte att få tag på i Finland eftersom det är en ny tidning som de ska pröva med i Sverige först, jag har ringt och kollat upp detta :-) Men vad gör det när man har så snälla vänner som kan skicka den? Inget alls. Tack Mia för hjälpen!

Inspirerande reportage och goda recept!

Ett reportage om Cath Kidston, gillar verkligen hennes kollektion och hoppas hitta mycket fint att shoppa av henne i London. Vaxduken på bordet är också Cath Kidston design.



Ikväll när barnen somnat ska jag läsa tidningen ordentligt och mysa av all inspiration den ger mig!