onsdag 31 december 2008

Nytt!

Jag passade på att köpa lite saker åt mig själv också när jag köpte julklappar till andra. Bl.a. denna söta lilla kanna hittade jag.


Så har jag ett projekt på gång här hemma. Gör om vårt gästrum till rum åt Matilda. Tänkte ni skulle få en liiten tjuvtitt på en väldigt halvfärdig vägg :-) Panelen ska såklart bli vit och så ska det komma en tjusig list dit också.

Ny kanna, nyrenoverat rum och såklart vill jag önska er alla ett
GOTT NYTT ÅR 2009!

tisdag 23 december 2008

Nu är det jul igen!


Nu är sista klapparna inslagna och granen tog vi in och klädde tillsammans igår. Härligt med jul! Barnen var så uppspelta och förväntansfulla när de gick och la sig också.

Vill passa på och önska er alla en riktigt
GOD JUL!

söndag 21 december 2008

Lite jul har vi också

Har tagit det väldigt lugnt vad gäller julpynt i år. Barnen har varit sjuka av och till i en månad och så håller jag på och fixar gästrummet till rum åt Matilda.

Men lite julpynt har kommit fram iaf. Här är lite pynt i vardagsrummet; en ny lykta och en "god jul" kudde. Levande ljus ger ju alltid så härlig stämmning. Imorgon ska granen in :-)

tisdag 16 december 2008

1 år + 2 dagar

Läste i en av mina favoritbloggar, Njut en smula, att hon firar ett år som bloggare. Blev då påmind om att det ju faktiskt gått ett år sedan jag började blogga också. 1 år och 2 dagar om man ska vara exakt.

Jag vill tacka er alla som läser min blogg, och tack för alla kommentarer de gör mig så glad! Jag är inte en så aktiv bloggare, en kombination på brist av tid och brist av saker att visa antar jag. Men jag har en del projekt på gång och lovar visa här så fort jag har något att visa.

Idag ska jag visa bilder på min nya tomte. Tycker det är så fint med tovade saker, och kunde inte motstå denna söta tomte. Han står i hallen och välkomnar oss hem.





Snart är det jul! :-D