onsdag 15 oktober 2008

En utmärkelse!



Jag har fått en utmärkelse! Det är snälla Lotta med bloggen Lottaspace som gett den åt mig. Tack snälla! Det gjorde mig verkligen superglad och inspirerad till att göra fler blogginlägg. Ta en titt i hennes blogg också, där finns så många fina bilder och inspirerande inredning från deras vackra hem.

Jag vill egentligen ge vidare denna utmärkelse till er alla, men då jag vet hur roligt det känns att få en utmärkelse tilldelad till just dig, så vill jag ge den speciellt mycket till några av mina bloggvänner:

-Nilla med bloggen Nillas hem
-Sandra med bloggen Njut en smula
-Lotta med bloggen Min trygga vrå

3 supergoa tjejer med inspirerande och vackra bloggar.

söndag 12 oktober 2008

Underbara bokstäver!



Har ni sett så fina bokstäver? Tänk att det kan vara så fint med rost. Nu kan man vinna dessa bokstäver i bloggen Villa Hemmet, håll tummarna nu att jag vinner :-) Så kan ni ju passa på att kolla in bloggen i övrigt också. Villa Hemmet är verkligen tjusigt!



Så vill jag tacka för alla snälla gratulationer och lycka till angående nätbutiken! Blir jätteglad för dom!

torsdag 9 oktober 2008

Nu närmar det sig!

Jag har ett tag redan haft ett stort projekt på gång, och nu när det faktiskt börjar närma sig så tänkte jag berätta för er om det också.

Jag ska öppna en nätbutik! :-)

Ska bli så skoj! Det är något jag drömt om länge redan, men inte haft möjlighet eller tid till det. Men nu dök möjligheten upp eftersom en liten inredningsbutik här var jag bor ville samarbeta med mig. Jag ska alltså öppna en nätbutik till en redan existerande butik. Så egentligen är ju inte butiken min, men det är jag som sköter den :-)

Här är en liten tjuvtitt på en av våra varor.



Vi planerar öppna i mitten av october. Och såklart meddelar jag det här.

lördag 4 oktober 2008

Välkommen till vår hall

Minns ni vår hall? Den som var rosa och nu är vit. I hallen finns en liten vit träsoffa, jag var osäker vad jag skulle ha på den tidigare. Men har nu hittat det rätta. Eller ja, det var ett bra tag sedan men jag har inte visat er det än :-)



Emil tycker att soffan duger utmärkt till tupplurer :-)



Så har jag hängt upp en Välkommen-skylt med en gammal spik.