lördag 27 september 2008

Mera höst

Nu har jag tagit lite bilder på vår höstpiffade ingång. Visst piggar det upp med lite nytt.

Termometern, de små hyllorna och det som står på de små hyllorna är egentligen inget nytt, men jag har inte visat det förr.

Undrar hur länge plättar i luften klarar sig ute? Kanske dags att ta in den sen när det blir minusgrader.












Tack för alla trevliga kommentarer! Blir så glad när jag läser dem.
Ha en skön höst!

fredag 26 september 2008

Höstens vackra färger

Har tagit några kort från vår trädgård. Vi har haft så vackert höstväder här i några dagar. Solsken, blå himmel och vackra färger i naturen.

För tillfället är det mycket som händer här hemma. Har inte hunnit med så mycket inredning, men jag har många planer så det kommer bilder snart :-)






fredag 19 september 2008

Vita gåvor




Jag är med i en swap som heter Vita gåvor. Vi är 50 tjejer som 4 gånger per år "byter" present. Det går alltså till så att man blir tilldelad en "hemlig vän" som man sen ska spionera på och försöka hitta en fin gåva till. Grunden i gåvan ska vara vit och så har vi lite olika teman. Denna gång fick jag en gåva av tjejen som har bloggen Livet i träsket. Jättefina kökshanddukar, en gott doftande tvål och doftljus. Tack snälla!






fredag 12 september 2008

Bröllopsdag

Den 10/9 2005 gifte vi oss. Det var en underbar dag med vackert väder och nästan all vår närmaste familj, släkt och vänner var med och delade dagen med oss. Tänk att det har gått 3 år redan.



Dagen till ära fick jag en fin bukett med vita rosor! Han är ju bara bäst, min man!



måndag 8 september 2008

Lite mer höst

Jag gillar egentligen inte hösten, den känns regning och grå. Men visst finns det mycket vackert att titta på också; röda rönnbär och nypon, gula och röda löv och alla frukter som mognat.

Här är lite bilder från vår trädgård. Vi har ett gammalt stort äppelträd, det är väldigt vackert men har inte så mycket äpplen. Vi har hängt upp en liten fågelholk som min pappa gjort i trädet också, där bodde en svartvitflugsnappare-familj i somras. Hoppas de kommer tillbaka nästa år :-)