lördag 30 augusti 2008

Nu kommer hösten

Idag har vi pysslat en hel del ute, förbereder inför hösten. Inne har jag också börjat förbereda inför hösten, lite iaf. Köpte nämligen en ny lykta, man kan inte ha för många lyktor :-) Juhas kommentar var: "jahaa, va bra... vi som inte har någon lykta" rätt ironiskt menat då. Men han tycker nog den var fin :-)

måndag 25 augusti 2008

Nymålat och utmärkelse

Enda sedan vi flyttade har jag haft ett vitrinskåp stående i köket. Har alltid haft planen att måla det vitt, men det kommer alltid något annat ivägen. Nu är det iaf gjort. Tänkte lägga tyg innanför glasen också så man kan ha allt möjligt i skåpet utan att det syns vad :-) Men min symaskin sa upp kontraktet så nu får jag vara utan vitt tyg. Hade tänkt sy det av gamla lakan.

Skåpets ben ska bytas ut vid tillfälle. Vill ha fyrkantiga och inte runda. Därför är de omålade ännu.


Sen har jag fått en utmärkelse också. Fick den av snälla Mia som har den jättetrevliga bloggen hem och lycka, TACK till dig sötis! Titta gärna in hos henne, mycket inspiration och så har hon kul tävlingar på gång alltid då och då.



1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.

Skickar denna vidare till:
Njut en smula
Snickarsbacken
Gård och hagar
Morse farm
Vitt hus med vita knutar
Hemma hos Alva
Magnolia

Alla dessa är väldigt trevliga bloggar med mycket inspiration. Det finns ju en massa trevliga bloggar, men nu valde jag utmärka dessa.

måndag 4 augusti 2008

Avlastningsbord

Hej på er!

Vart tog sommaren vägen? Regn, rusk och 13 grader varmt, brrr!
Tänkte iaf visa ett litet bord som jag har köpt för ett tag sen. Det är ett brickbord som står ute på vår uteplats som avlastningsbord. Så är det lätt att bära in och ut saker på det också. Hoppas nu att det blir grillväder ännu.