onsdag 30 juli 2008

Vi tävlar vidare...

Äntligen har vi sommarvärme här. Tyvärr har vi fått tillbringa en stor del av tiden inne p.g.a. sjuka barn. Men än är inte sommaren slut.
Tyvärr har det inte blivit så många blogginlägg nu under sommaren. Mycket av min datortid går åt att planera en nätbutik jag ska starta i samarbete med en lokal affär. Jättespännande är det, ni får veta mer sen när den är klar :-)

Så är det dags att vara med i en tävling igen. Denna gågn är det en söt väska som lottas ut. Klicka på bilden så kommer ni till bloggen med tävlingen.

Ha det bra i sommarvärmen!


onsdag 16 juli 2008

Tävling igen.

Hade inte tur i den förra tävlingen. Men skam den som ger sig. Ny tjusig kudde till utlottning i den mysiga bloggen Bland kuddar och busiga barn (klicka på kudden så kommer du dit).

torsdag 10 juli 2008

Tävling

Jag är med och tävlar om en av dessa fina kuddar. Det är Bea med bloggen Beas barnslikheter som sytt dem och lottar ut en.


söndag 6 juli 2008

Fynd i Stockholm

Jag hade en väldigt trevlig "vita hem"-träff i Stockholm. Vi var allt som allt 13 som träffades, alla med det gemensamma inredningsintresset. Vi fikade och shoppade!

Jag var där från fredag till söndag och bodde på ett lyxigt hotell som snälla och goa tjejen som har bloggen Njut en smula hade fixat till ett billigt pris. Hon stod också för mitt absolut bästa fynd från resan. Hon hade nämligen sett en tallrikshylla på en loppis hemma i staden där hon bor. Snäll som hon är så släpade hon med sig hyllan åt mig, eftersom jag beklagat mig ett antal gånger över att allt är så mycket dyrare i Finland (det är det!). Tallrikshyllan kostade hela 10kr!! (ca 1 euro) Och som om inte det var nog så var hon en utmärkt rumskompis också!

Jag köpte annat också. Hade beställt lite i förväg via nätet från butiker som inte skickar till Finland. Snälla Julias vita drömmar och Magnolia stod för fraktandet av varorna till mig. Mycket fint till bra pris!

Här är bild på tallrikshyllan. Jag har slipat och målat den och så fick den bli en hylla åt Emil.