torsdag 22 maj 2008

Lite uppiggande shopping

Visst är det trevligt med lite nät-shopping. För det första är det kul att klicka runt och fundera på vad man ska köpa. För det andra är det ju såå kul när man får ett paket på posten, det är som julafton och man glömmer nästan bort att man fick betala för det :-) För det tredje så blir man ju bara så glad när man lägger de nya sakerna på sina platser, jag kan stå och leende titta på mina nya saker. Knäpp? Antagligen, men en glad knäppis isf :-)

Här är några bilder från min senaste shopping från Nublu.se:


En liten kruka i betong med fint mönster på och två små skyltar i zink.

En korg i fil-de-fer att ha t.ex. vitlök i. Den hänger på hyllan som jag visade i ett tidigare inlägg.

Här hänger korgen. Här hänger också ett grytunderlägg, även det fil-de-fer, som är från senaste shoppingen. Fick med ett ett fint litet hjärta prytt med pärlor (tack!), det fick också hänga här.

onsdag 14 maj 2008

Det blommar på trappen

Nu har jag fixat till trappen lite. Fick hjälp av Matilda och Emil också, de gillar det här med att plantera. Försöker iaf lära dem att man inte ska plocka de blommor man planterat, de är ju så vackra att titta på i krukorna. Emil är nog inte överens med mig på den pnukten :-)




Här är en bild från vår uteplats. Här är det härligt att grilla på sommarkvällar. Huset ska målas nu i juni, därav det ruggiga utseendet.


torsdag 8 maj 2008

Mitt nyaste projekt

Ser verkligen framemot att få börja slipa och fixa på denna underbara skänk. För tillfället är den sliten, smutsig och kantstött. Men träet är i bra skick och det krävs inte mycket för att få det jättefint.

Visst är det härligt med gamla gedigna möbler. De är ordentligt gjorda i ordentligt material. Nu vet jag inte riktigt hur gammal denna skänk är, men den är fortfarande stabil och jättefin.

Som ni säkert gissar så ska den målas vit :-)



tisdag 6 maj 2008

Äntligen är hyllan på plats i köket!

Ibland blir saker bara inte gjorda, utan någon egentlig anledning. Så har det varit med hyllan som skulle upp i köket. Det tog tid innan jag köpt den och ytterligare tid innan jag målade den. Nu är den iaf äntligen på plats!

Persiljan som är i krukan på hyllan ska planteras ut och ersättas med någon annan blomma, kanske "plättar i luften" som jag tycker är en väldigt fin växt. Så är det också meningen att det ska hängas lite mer gamla saker på krokarna. Jag är nöjd, vad tycker ni?



I nästa inlägg kommer nog bild på "hemliga" projektet :-)

torsdag 1 maj 2008

Vardagsrummet

I vardagsrummet har vi en träsoffa. Den var tänkt till köket först, men den är för låg jämfört med matbordet så vi ställde den i vardagsrummet. Och jag tycker den passar in fint där.



Här ser ni också vår cd-förvaring. Visst skulle det skåpet vara snyggt vitmålat? Men det får vänta lite, kan inte ha för många projekt igång samtidigt. Jag har nämligen fått ett nytt projekt också, ett riktigt trevligt projekt som kommer att ta en hel del tid. Kanske ni kan få se liten före-bild här om några dagar :-)