torsdag 17 april 2008

Detaljer från köket

Köket saknar fortfarande några hyllor som jag inte köpt ännu. Men här får ni se några detaljbilder från köket.





tisdag 15 april 2008

Våren är nog här nu!

Ja visst är det härligt när det är vår. Iår har jag verkligen längtat efter den och längtat efter att få fixa lite i trädgården. Nu har ju jag inga gröna fingrar, så när jag säga fixa i trädgården så betyder det alltså inga storslagna planer. Men bara att se blommorna slå ut och fundera vilka gröna små blad är nya blommor och vilka som är ogräs är riktigt trevligt.
Tog lite kort ute i trädgården i lördags när vi hade fint soligt väder. Här är ett av korten, med en liten humla också.




måndag 7 april 2008

Nublu.se igen

Som ni kanske minns från ett tidigare inlägg så är en av mina favorit affärer på nätet Nublu.se. Nu har Sanna, som är mamma till butiken, ordnat en tävling och såklart vill jag vara med i den. Ni kan läsa om tävlingen i hennes blogg. Kan ju också passa på att tipsa om att det finns lite varor till utförsäljningspris i nätbutiken nu.

En av vinsterna är denna härliga pläd:

Bild från Nublu.se

Så kan jag ju också berätta att köket fortfarande inte är klart.. men den som väntar på något gott.. :-)

lördag 5 april 2008

Utmärkelse

Visst är det härligt när våren är påväg. Har fixat en del i trädgården och jag njuter för fulla muggar. Barnen hjälper till också, de tycker det är så kul med alla skalbaggar, nyckelpigor och olika flugor som börjar vakna till liv. Köket har jag inte hunnit göra färdigt ännu, men hoppas på att få tid att handla in det sista jag behöver nu i veckan.

Så ett stort tack till Marita med bloggen Dagdrömmar som har tilldelat min blogg den fina utmärkelsen "blogging with a purpose! Blev jätteglad! Även om det är mest för mig själv som jag bloggar så betyder det väldigt mycket att veta att bloggen uppskattas, därför det är så kul att läsa alla era kommentarer också :-)


Jag i min tur vill ge utmärkelsen till följande bloggar:

Njut en smula - En absolut favorit. S som har bloggen är så otroligt händig och visar jättefina bilder.
Hem och lycka - En blogg fylld med intressant läsning, fina bilder och bra tips. En riktig favorit!
Beas barnslikheter - En väldigt trevlig blogg med mycket fint som Bea själv tillverkar och trevlig läsning. Också denna en av mina favoriter.

Skulle kunna fortsätta för det finns ju så många väldigt trevliga bloggar som jag följer.