söndag 30 december 2007

Välkommen 2008!

Imorgon är det sista dagen på 2007. Mycket har hunnit hända detta år, mycket bra och en del saker som varit mindre bra. Men nu går vi in i ett nytt år och det är upp till oss att göra det bästa av det.

Här hemma pågår målning av hallen. Den var rosa när vi flyttade in här och ska nu äntligen bli vit. Visar bilder när den är klar.

Nu vill jag önska er alla en god sista dag på 2007 och ett
Gott Nytt År 2008!



söndag 23 december 2007

Granen står så grön och grann...

Vill passa på att tacka för alla kommentarer ni skriver i min blogg. Det är jätteskoj att läsa.


Och så vill jag naturligtvis önska alla en
God Jul!

Kramar från Lina

tisdag 18 december 2007

En gammal byrå

Jag har gillat många olika inredningsstilar förut, hoppat lite fram och tillbaka utan att veta var jag eg hör hemma. Men nu när vi har flyttat hit så känner jag att jag har hittat rätt. Den gamla stilen passar ihop med huset och det blir en trevlig helhet.

För ett tag sen köpte vi en gammal byrå som jag tänkte visa för er. Den är lite sliten i färgen men jag har inte bestämt mig för om jag ska måla om den eller inte. Det får iaf vänta till sommaren så jag har lite tid på mig att fundera.




Ovanpå byrån har vi en ljusslinga som lyser upp hallen var byrån står så mysigt. Byrån står alltså i en liten hall mellan vardagsrummet och vårt sovrum och barnens sovrum.


måndag 17 december 2007

Vedkorgen

Ända sedan vi flyttade till vårt hus med kakelugn och vedspis i köket har jag letat efter en vedkorg. Fick lite tips av t.ex. henne som har bloggen Njut en smula så jag visste vad jag letade efter. Och så äntligen hittade jag vedkorgen med stort V. Egentligen var den inte till salu, butiksägaren använde den till att förvara föremål hon sålde, men hon var så snäll så jag fick köpa den iaf. Hon hade ju 2 st, bättre att vi har en var tyckte jag ;-)

söndag 16 december 2007

Min amaryllis

Jag har definitvit inga gröna fingrar, och för det mesta så dör alla mina växter. Men nu har jag äntligen lyckats få en blomma att trivas. Vet inte vad jag har gjort men jag fick rådet från en av mina inredningsvänner på nätet att missköta blommorna istället för att sköta dem, och ja det verkar fungera.


lördag 15 december 2007

Huvudpersonen

Huvudpersonen i min blogg är vårt hus. Ett hus som byggdes 1907 och alltså firar 100 år iår. Tänk vad mycket hon har upplevt.
Inuti är mycket av det gamla bevarat och det som är renoverat är gjort i samma anda.

fredag 14 december 2007

Välkomna hit!

Hej på er!

Nu har jag alltså också tänkt börja blogga. Min tanke är att visa vårt hem och hur det förändras.
Jag är intresserad av inredning och gillar den vita dansk-franska lantliga stilen.
Vi får väl se hur det går, hoppas iaf att du hittar något du gillar här och som kan inspirera dig.

Välkommen!